Запрошуємо ЗМІ на відкрите тренування збірних України до 22 років напередодні Євро-2021

Запрошуємо ЗМІ на відкрите тренування збірних України до 22 років напередодні Євро-2021

Федерація боксу України запрошує представників ЗМІ відвідати відкрите тренування збірних України з боксу, яке відбудеться за лічені дні до виступу наших команд на Чемпіонаті Європи-2021 серед чоловіків та жінок до 22 років. Першість континенту проходитиме з 15-го по 25 червня в Італії.

Прес-захід відбудеться у середу, 9 червня 2021 року у Львові, у залі боксу велотреку СКА (вул. Клепарівська, 39а). Початок заходу о 16:30.

У тренуванні візьмуть участь чоловіча та жіноча збірні України до 22 років. Варто відзначити, що 15 червня наші команди вирушають до італійського міста Розето-дельї-Абруцці, де проходитиме європейська першість.

З 4 червня у Львові українські боксери проводять заключний тренувальний збір напередодні старту чемпіонату Європи. Під керівництвом старшого тренера чоловічої збірної України до 22 років Сергія Глущенка та старшого тренера жіночої збірної Володимира Богатиренка наші бійці набувають необхідних кондицій перед вирішальними змаганнями.

У представників ЗМІ буде нагода поспілкуватися зі спортсменами та їхніми наставниками. Крім того, журналістам буде представлено остаточний склад збірної на чемпіонат Європи.

На відкритому тренуванні будуть присутні генеральний секретар Федерації боксу України Ілля Гурович та президент Федерації боксу Львівської області Богдан Бурда.

Детальна інформація:    

+38-097-306-50-65   Василь Старецький  

+38-067-971-46-63   Юрій Трохимчук (прес-служба ФБУ)  

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.