Олександр Хижняк зустрівся з Президентом України перед церемонією проводів збірної до Токіо

Олександр Хижняк зустрівся з Президентом України перед церемонією проводів збірної до Токіо

Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською зустрілися зі спортсменами, які представлятимуть нашу країну на 32-х літніх Олімпійських іграх у Токіо. Серед запрошених спортсменів був також український боксер Олександр Хижняк, який представить Україну на Олімпіаді. 

«Хочу звернутися до вас Ваші Високоповажності. Тому що так звертаються в колі дипломатів і так спілкуються дипломати, консули й посли. Я переконаний, що ви – найкращі посли, які у нас є. Які дійсно представляють Україну за межами наших кордонів на високому рівні. Ви дійсно прославляєте нашу країну. Завдяки вам у Лондоні, Барселоні, в Пекіні й навіть у Сочі лунає «Ще не вмерла…» й піднімається вгору синьо-жовтий наш український прапор.

А ми всією країною будемо не просто тримати кулаки – ми будемо з вами постійно. Будемо за вас дуже сильно вболівати», – сказав Президент на зустрічі з українськими олімпійцями.

Нагадаємо, Україну в олімпійському боксерському турнірі представлятимуть п’ять боксерів: Анна Лисенко (до 69 кг), Микола Буценко (до 57 кг), Ярослав Харциз (до 63 кг), Олександр Хижняк (до 75 кг) та Цотне Рогава (91+ кг).

Всього Україну на літній Олімпіаді в Токіо представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30 дисциплінах). Олімпійські ігри пройдут в столиці Японії Токіо з 23 липня по 8 серпня 2021 року. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.