Потенційні суперники українських боксерів на Олімпіаді в Токіо

Потенційні суперники українських боксерів на Олімпіаді в Токіо

Визначилися потенційні суперники українських боксерів на Олімпійських іграх, які пройдуть в столиці Японії – Токіо.

Головний тренер збірної України з боксу Леонід Лоївський поділився своєю думкою щодо перспектив українських боксерів на Олімпіаді і рівень їх суперників.

“Олімпіада — це знак якості. Практика показує, що якщо будь-який спортсмен кваліфікується на Ігри, це означає, що він серед кращих у своєму виді спорту. Для аматорського боксу виступ на Олімпійських іграх — це винагорода за тривалий підготовчий і кваліфікаційний цикл. Суперників ми ретельно проаналізували, з багатьма ми знайомі за попередніми зустрічами й перетинами, проте на сьогодні нікого виділяти не буду.

До кожного готуємося з максимальною відповідальністю і детально розбираємо сильні та слабкі сторони. На турнірі такого рівня не може бути недооцінки, так що вирушаємо з бажанням відпрацювати на найвищому рівні”, – розповів Леонід Лоївський. 

Нагадаємо, Україну в олімпійському боксерському турнірі представлятимуть п’ять боксерів: Анна Лисенко (до 69 кг), Микола Буценко (до 57 кг), Ярослав Харциз (до 63 кг), Олександр Хижняк (до 75 кг) та Цотне Рогава (91+ кг). 

Олімпійські ігри пройдут в столиці Японії Токіо з 23 липня по 8 серпня 2021 року. 

Потенційні суперники українських боксерів на Олімпіаді в Токіо по вагових категоріях

 

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.