Федерація боксу Вінницької області нагородила призерів Чемпіонату України

Федерація боксу Вінницької області нагородила призерів Чемпіонату України

Керівництво Федерації боксу Вінницької області відзначило боксерів та їх наставників грошовими преміями за підсумками виступів нашої команди на Чемпіонаті України з боксу серед чоловіків.

Нагадаємо, національна першість з боксу проходила в вересні поточного у Одесі. За підсумками змагань боксери вінницької області увійшли до ТОП-5 найкращих команд змагань.

В активі нашої команди:

ЗОЛОТО:

Вагова категорія 60 кг – Максим ЖИГАРОВ

СРІБЛО:

Вагова категорія 75 кг – Олексій ТОКАРЧУК

Вагова категорія 86 кг – Андрій ІСАКОВ

БРОНЗА:

Вагова категорія 57 кг – Максим ВЛАСЮК

Вагова категорія 63,5 кг – Ігор КОВТУН

«Чудовий результат показали наші боксери на Чемпіонаті України не залишився поза увагою керівництва Федерації боксу Вінницької області, як, до слова, і усі інші здобутки наших боксерів на національній та міжнародній арені. Тому і після чемпіонату України в Одесі відзначили призерів змагань та їх тренерів грошовими преміями,відзначив віце-президент ФБВО Олександр Ревунов. – Загалом хочу відзначити, що наша команда показала гідний результат, адже у підсумками ми увійшли до ТОП-3 за загальною кількістю здобутих нагород та до ТОП-5 найсильніших команд за якістю здобутих медалей. Тому в черговий раз вітаю нашу команду та бажаю нашим боксерам успішно підготуватися до виступів на світовій першості, яка відбудеться наприкінці року в Сербії».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.