На Херсонщині в Асканії-Нова відкрився новий боксерський зал

На Херсонщині в Асканії-Нова відкрився новий боксерський зал

Вже багато років у селищі міського типу Асканія-Нова на Херсонщині працює секція боксу. Єдиний та незмінний тренер хлопців та дівчат Михайло Юрійович Сахаров за період своєї роботи виховав не одне покоління талановитих боксерів. Його вихованці неодноразово ставали чемпіонами та призерами чемпіонатів України, міжнародних, всеукраїнських та обласних турнірів. А в 2016-му наставника було визнано найкращим тренером області з боксу за підсумками року.

Михайло Юрійович зазначає, що відкриття нового залу – це велика подія для всієї Асканійської громади, адже на тренування до нього їздять чимало дітей з сусідніх селищ та міст району.

«Бокс – це справа мого життя. Я завжди хотів бути тренером. Мені завжди це подобалось. Коли є бажання – все вийде.  Так само я і своїм боксерам кажу. Якщо є бажання – все буде.  Головне – працювати над собою, – відзначив Михайло Сахаров. – Для нашого невеличкого містечка відкриття нового залу – це визначна подія! Коли я тільки починав тренувати, умови були не найкращими, але спільними зусиллями Херсонської обласної федерації боксу на чолі з Олександром Трутнєвим та нашої громади нам вдалося відремонтувати зал.

Хотів би висловити окрему подяку за допомогу представникам нашої нової місцевої влади, селищному голові Асканії-Нова – Вадиму Поліщуку, директору нашого ДЮСШ – Олександру Авер`янову, начальнику відділу освіти Дрозду Сергію. Від імені всіх батьків та від себе особисто хочеться подякувати нашим меценатам Віталію Штаньку та Данилу Репілевському, які не тільки допомогли відремонтувати зал, а й регулярно підтримували хлопців в численних поїздках.

Велику роль в успіху місцевих боксерів відіграє наш постійний спонсор, з яким ми працюємо вже не одне десятиліття – Чаплинський маслосирзавод на чолі з його директором Сергієм Васильовичем Басмановим. Також варто згадати Віталія Свінцицького та Дмитра Любашенка, з якими ми розпочинали роботи з відновлювання залу. Всі вищезгадані люди є опорою та підтримкою для мене вже багато років, і я дуже щасливий, що спільними зусиллями ми робимо все, аби бокс в нашому містечку розвивався».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.