Віталій Мерінов: «Турнір Ivano-Frankivsk Boxing Cup цього року зібрав 370 учасників»

Віталій Мерінов: «Турнір Ivano-Frankivsk Boxing Cup цього року зібрав 370 учасників»

В Івано-Франківську підбили підсумки престижного міжнародного турніру Ivano-Frankivsk Boxing Cup.

«В цьому році ми вдруге успішно провели цей престижний турнір, зібравши при цьому рекордну кількість учасників – 370 боксерів з восьми країн Європи і 15 областей України, – розповів президент Івано-Франківської міської федерації боксу Віталій Мерінов. –Боксерські бої проходили упродовж трьох днів на двох рингах. Переможців нагородили грамотами, медалями та кубками.

Змагання організовані Івано-Франківською міською федерацією боксу та Федерацією боксу Івано-Франківської області разом з ФБУ. Турнір пройшов за підтримки міського голови Руслана Марцінківа та голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук.

Для нас за честь проводити ці змагання, адже турнір присвячений пам’яті Ігоря Гайдамаки. Ігор Іванович розпочинав свою видатну кар`єру у боксі у нашому місті. Він є легендарною особистістю в історії українського боксу! Повторю відомі слова про те, що людина живе до тих пір, поки про неї говорять та пам`ятають. Ми збираємося проводити цей турнір щорічно для вшанування пам`яті нашого видатного земляка».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.