У Ворохті у розпалі навчально-тренувальні збори

У Ворохті у розпалі навчально-тренувальні збори

Близько ста боксерів з України та Молдови проводять перший у цьому році навчально-тренувальний збір. Таким чином провідні молоді боксери нашої держави розпочинають підготовку до Чемпіонату України до 22-х років та української першості серед молоді.

Докладніше кореспонденту прес-служби ФБУ розповів президент Федерації боксу міста Івано-Франківська Віталій Мерінов:

«Це традиційні збори, які Федерація боксу Івано-Франківської області організовує кожного року. Нам дуже приємно, що до тих областей, чиї представники приїжджають до Ворохти у січні регулярно, приєднуються тренери і спортсмени з інших регіонів України.

У цьому році з осередків, які відрядили до нас боксерів, слід відзначити федерації Одеської, Чернівецької, Тернопільської, Черкаської областей. Крім того, до нас також цього року приїхали спортсмени з Молдови. Користуючись нагодою, скажу, що одним з основних організаторів та ініціаторів зборів є старший тренер збірної Івано-Франківської області Тарас Степанюк.

На мою думку, цей тренувальний збір є дуже корисним та потужним з точки зору обміну досвідом між боксерами, підвищення їхньої фізичної працездатності та більш ефективної підготовки до майбутніх стартів.

Тренування проходять тричі на день. Відзначу, що саме перебування у Карпатах, свіже гірське повітря мають життєдайний вплив на спортсменів і дозволить їм вже найближчим часом з найкращого боку показати себе на чемпіонатах України та міжнародних турнірах, звідки, ми сподіваємося, українці привозитимуть багато медалей».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.